4 en 5 november: werkzaamheden rotonde Milheeze

De meeste werkzaamheden aan de wegen Kruisberglaan, Stippelberg, Weijer en Hoevensebaan waren voor de zomervakantie al afgerond. De komende periode volgen nog een paar afrondende werkzaamheden. In de periode vanaf november gaan we, als compensatie voor de gekapte bomen, nieuwe bomen planten in het projectgebied.

Verder gaan we de beschadigde asfaltconstructie op rotonde Milheeze herstellen zodat die voor de winterperiode gereed is en er weer enkele jaren tegen kan. Dit gaan we doen in het weekend van 4 en 5 november 2022. Dit betekent dat de rotonde afgesloten is vanaf vrijdagavond 4 november 20.00 uur tot zaterdagavond 5 november 23.00 uur. Zondagmorgen kunt u weer gebruik maken van de rotonde.

Bij deze werkzaamheden zijn we wel afhankelijk van het weer. Bij slecht weer  kan het zijn dat de werkzaamheden uitlopen of worden doorgeschoven naar het reserveweekend van 11 en 12 november.

Bereikbaarheid 

Tijdens de werkzaamheden is gemotoriseerd verkeer over de rotonde niet mogelijk. Doorgaand verkeer wordt omgeleid tijdens de werkzaamheden via de provinciale wegen N277 – N270, lokaal verkeer wordt plaatselijk omgeleid. Fietsverkeer wordt ter plaatse van de rotonde omgeleid. Huizen en of bedrijven van direct aanwonenden blijven wel bereikbaar voor bewoners en hulpdiensten.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Vredesconcert in de St. Janskerk 24 september 14:00 uur.

Commissievergadering 10, 11 en 12 oktober 19:30 uur.

Advertenties