Activiteiten Gimmert goes Alpe d’HuZes

Nog ruim een maand en dan zal het team van Gimmert Goes Alpe d’HuZes met 27 personen vertrekken naar de Alpe d’Huez in Frankrijk. Op donderdag 2 juni gaan ze zoveel mogelijk de berg op fietsen of lopen voor het goede doel. Maar eerst staan er nog een paar activiteiten op het programma.

Op 13 en 14 mei worden er aardbeien verkocht op de parkeerplaats van Albert Heijn in Gemert. Deze overheerlijke Gimmertse aardbeien komen zoals altijd van familie Van Asseldonk. De opbrengst komt ten goede aan onderzoek naar kanker waar Gimmert Goes Alpe d’HuZes zich al vele jaren voor inzet.

Op dit moment heeft het team ruim 126.500 euro opgehaald. Maar het streven van het team is dat ze altijd voor het maximale gaan. Iedereen die nog een bijdrage wil leveren om het team met een mooi bedrag naar de Alpe te laten gaan is daarom uitgenodigd om een doosje aardbeien voor dit goede doel op de parkeerplaats van Albert Heijn te kopen. Meer informatie over Gimmert Goes Alpe d’HuZes is te vinden op www.alpedhuzesgemert.nl of op Facebook.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties