Aftrap jubileumjaar Hydra

Zwemvereniging Hydra uit Gemert is op 1 juli 1973 opgericht en viert dus in 2023 haar 50-jarig bestaan. Om stil te staan bij deze mijlpaal in het bestaan van de vereniging organiseert Hydra de komende maanden leuke activiteiten voor de leden, trainers en kaderleden, officials en andere vrijwilligers.

Vrijdag 17 februari, voor alle zwemmers: Feestelijk tintje wordt gegeven aan de training in het teken van Carnaval en feest!

Zaterdagmiddag 4 maart, voor alle (oud)leden en vrijwilligers: 8-uurs zwemmarathon, een groots evenement voor alle zwemdoelgroepen binnen ZV Hydra, maar ook voor familie, vrienden, andere verenigingen en overige geïnteresseerden.

Zaterdag 8 april: Een leuke Paasactiviteit in een extra feestelijk jasje, speciaal voor onze zwemmers op zaterdag en zondag!

Zondagmiddag 7 mei: De groep (aspirant) wedstrijdzwemmers zal een zwemclinic krijgen van Marcel Wouda, wie kent hem niet! (Marcel Wouda – Wikipedia). Super leuk ook voor onze trainers en uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen kijken.

Zaterdag 24 juni voor alle (oud)leden en vrijwilligers: 50 jarig jubileum Feestdag
Een feestelijke dag, met in de middag leuke activiteiten voor onze jeugdleden en in de avond barst het jubileumfeest los. Zorg dat je erbij bent!

Heb je vragen of wil je helpen bij één of meerdere activiteiten, stuur dan een mailtje naar jubileum@zvhydra.nl. Tot binnenkort met meer informatie!

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Vredesconcert in de St. Janskerk 24 september 14:00 uur.

Commissievergadering 10, 11 en 12 oktober 19:30 uur.

Advertenties