Amnesty Gemert-Bakel organiseert weer schrijfactie

Elk jaar rond 10 december, de Internationale Dag van de Mensenrechten, doet Amnesty Gemert-Bakel mee aan de wereldwijde actie “Write for Rights”. Dit jaar ligt de aandacht bij demonstratierecht en mensen die gevangen zitten of vervolgd worden voor het gebruiken van dit recht.

Op vrijdag 9 december bent u welkom in de aula van het Commanderij College, locatie Macropedius, Sleutelbos 2 in Gemert. U kunt schrijven van 9.30 uur tot 16 uur. Er is de mogelijkheid om maximaal tien brieven over te schrijven en daarmee te protesteren tegen het onrechtmatig vervolgen van demonstranten. Omdat de brieven centraal worden verstuurd hoeft u geen portokosten te betalen.

Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Tijdens de schrijfactie zijn er verschillende optredens. ’s Morgens tussen 10.30 en 12 uur treedt strijdliederenkoor Zwaovel en Salpaeter voor u op, met geëngageerde liederen uit diverse culturen.

’s Middags is er een concert van La Chispa, bestaande uit George Gijsbers op dwarsfluit en Ad Verwegen op gitaar. Hun muziek is geïnspireerd op flamenco en Zuid-Amerikaanse klanken.

Komt u ook?

Amnesty Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 20, 21 en 22 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 29 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 6 juli 19:30 uur.

Raadsvergadering 13 juli 16:00 uur.

Advertenties