Beste banken van Nederland in de vergelijking

Ben je op zoek naar een nieuwe bankrekening? Dan kun je een aantal banken met elkaar vergelijken. Ga naar home om een overzicht te zien van alle banken met daarbij hun score. Het kan zijn dat jouw huidige bank te duur is, of dat je meerdere opties wil of juist minder. Het is vrij eenvoudig om van bank te wisselen en het loont dan ook om hiernaar te kijken wanneer je niet tevreden bent met jouw huidige bank. Dankzij de overstapservice is het nu zo geregeld om over te stappen naar een andere bank. Wanneer je kiest voor de overstapservice dan helpt de bank je dertien maanden lang bij de overstap. Zo worden de automatische incasso’s overgeheveld naar de nieuwe rekening zodat alles gewoon door blijft lopen. Ook de hypotheek en alle vaste lasten worden opgevangen door de nieuwe bank zodat de rekeningen gewoon betaald worden. De reden dat deze service dertien maanden duurt, is omdat alle rekeningen wel één keer per jaar langskomen. Zo weet je zeker dat alles goed is overgezet naar je nieuwe bankrekening.


Een eerlijke vergelijking tussen alle banken
Doordat er eerlijke vergelijkingen worden gemaakt met de banken weet je zeker dat je altijd kiest voor de beste bank die uit de test is gekomen. Hierbij betalen banken niet om een betere score te krijgen. Hierdoor weet je zeker dat je de meest betrouwbare informatie te lezen krijgt. Het overstappen naar een andere bank kan als voordeel hebben dat je van kortingen kunt profiteren of dat je een welkomstcadeau krijgt. Bij het maken van de vergelijkingen van diverse banken wordt er gekeken naar de jaarlijkse kosten van de nieuwe rekening. Ook kun je zien hoelang het duurt voor jouw nieuwe rekening geopend kan worden. Vind je de rente belangrijk? Dan kun je dit ook overzichtelijk terugzien. Alle voordelen van de banken worden overzichtelijk weergegeven zodat het eenvoudig is om een keuze te maken tussen de vele banken. Hierbij kijk je naar wat jij belangrijk vindt in een bankrekening.


Wanneer duurzaamheid hoog op je lijstje staat
Wanneer je duurzaamheid belangrijk vindt kun je een kijkje nemen bij de Eerlijke Bankwijzer. Meerdere banken beweren dat ze duurzaam zijn, maar zijn dat niet echt. Zaken als dierenwelzijn en mensenrechten worden hierin meegenomen. Veel Nederlandse banken doen het al erg goed als het op duurzaamheid aankomt. Banken als ASN Bank, SNS Bank en Triodos Bank zijn hierin koplopers. Andere banken als Rabobank, ING en ABN AMRO zijn de laatste jaren druk bezig met het verbeteren van hun positie. Via de Eerlijke Bankwijzer kun je overzichtelijk zien welke banken goed scoren op het gebied van duurzaamheid en welke nog niet.


Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Vredesconcert in de St. Janskerk 24 september 14:00 uur.

Commissievergadering 10, 11 en 12 oktober 19:30 uur.

Advertenties