Beweegtuin Milheeze geopend

Zaterdag 21 mei 2022 is de Beweegtuin in Milheeze geopend. De beweegtuin is voor jong en oud om zo het bewegen te stimuleren, sociale isolatie te verminderen en jong en oud samen plezier te laten maken. Dit op een laagdrempelig en rolstoelvriendelijk terrein bij de Berken. 

Draagvlak in het dorp

De werkgroep Zorg en Welzijn Milheeze heeft de schouders gezet onder het project. En zorgde ervoor dat het project omarmd werd in het dorp. Dit deden zij door met diverse partijen te praten die de toestellen gaan gebruiken. Elke maandag tussen 14.00 en 15.00 uur is er een beweeguurtje. Er is dan een vrijwilliger in de beweegtuin aanwezig om mensen vooruit te helpen.

Buurtsportcoach Tijn van Lankvelt heeft inmiddels al een aantal keren een inspiratieles gegeven in de beweegtuin. Je kunt ook bij hem terecht met vragen, ideeën en nog meer inspiratie om mensen te laten bewegen.

De beweegtuin heeft onder andere vanuit het Lokaal Beweeg- en preventieakkoord Goed Bezig Gemert Bakel een bijdrage ontvangen voor de aanleg van de beweegtuin.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties