Bussen gaan nu definitief omrijden

De reconstructie van de Vondellaan en Boekelseweg begint nu echt. De Vondellaan wordt voor de duur van ongeveer 1 jaar afgesloten voor het verkeer.

Ook de bushaltes aan de Vondellaan (Pastoor Poellplein) zijn dan niet bereikbaar.

De buslijnen 25, 26, 123, 321, 322 en 655 moeten worden omgeleid gedurende een periode van minimaal 10 maanden. De overstaphalte Pastoor Poellplein vervalt, waar halte West-om/Heuvel de overstaphalte wordt voor lijnen 25, 26, 321 en 322. Lijnen 123 en 655 krijgen halte Pelgrimsrust als overstaphalte. Voor lijn 322 betekent dit enkele minuten extra reistijd.

De bussen gaan tijdens de werkzaamheden een andere route rijden. De tijdelijke route gaat via de straten Heijtsveld, President Gerartsstraat, Burgemeester de Bekkerlaan, Lodderdijk, Handelseweg, Noord-Om, Boekelseweg. Dat betekent dat ook de haltes aan de Komweg bij de St.Janskerk tijdelijk vervallen. Op het kaartje zie je de nieuwe tijdelijke route.

Er komt een nieuwe tijdelijke halte aan de Handelseweg/Noord-Om. De Halte Heuvel/West-Om bestaat al en wordt aangepast. Deze twee haltes zie je op het kaartje uitgelicht.

Lijn 321, die tijdelijk was uitgevallen door personeelsgebrek bij Hermes, gaat na de carnaval weer rijden.

De tijdelijke route betekent ook een nieuwe dienstregeling. Deze wordt door de busmaatschappijen gecommuniceerd en kan op de website van Hermes worden opgezocht.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties