De VoorleesExpress komt bij je langs!

Ken jij kinderen in de leeftijd van twee tot zes jaar, die in hun taalontwikkeling achterlopen bij leeftijdgenootjes? Vertel hun ouders dan over de VoorleesExpress.

De VoorleesExpress in Gemert-Bakel richt zich op het hele gezin. Twintig weken komt er wekelijks een vrijwilliger van Bibliotheek De Lage Beemden langs. Hij of zij gaat, samen met de ouders, aan de slag met taal en lezen. De ouders krijgen, bijvoorbeeld, tips om zelf hun kind te helpen in de taalontwikkeling. Dat kan op verschillende manieren en in de taal waar je je het meest comfortabel in voelt. Dat maakt taal en lezen leuk!

Gemotiveerd meedoen

Ouders die zelf moeite hebben om hun kind in de taalontwikkeling te stimuleren maar wel gemotiveerd zijn, kunnen zich aanmelden voor de VoorleesExpress. Dat kan via school, de kinderopvang, consultatiebureau, dorpsondersteuner of logopedist. Heb je een vraag over de VoorleesExpress? Mail dan naar voorleesexpress@bibliotheekdlb.nl

Nadere info vind je op de website van de VoorleesExpress Gemert-Bakel: www.voorleesexpress.nl/locatie/gemert-bakel. Voor ouders is er ook een filmpje beschikbaar met uitleg over de VoorleesExpress in diverse talen. Dit vind je op: https://vimeo.com/showcase/9106515 .

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties