Dorpscamping Gemert weer winnaar

De nog jonge, want in juni 2019 geopende, Dorpscamping Gemert is voor de tweede keer de Camping van het Jaar. Ook in maart 2021 werd de Dorpscamping tot Camperlocatie van het jaar verkozen, terwijl hij toen ook vermeld werd in de Top 10 Schoonste-Campings-van-Nederland.

Hans Crooijmans is trots en vooral dankbaar. “Deze Award krijg ik op basis van de waardering van de gasten. Die uiten ze door goede beoordelingen en door te stemmen voor deze camping. De gasten zijn blij met de fijne wandelingen in het buitengebied, met een levendig centrum met diverse horecagelegenheden, leuke arrangementen van de V.V.V., de nabijheid van het Boerenbondsmuseum, de Vlindersafari, de geheimzinnige Peelrandbreuk, de andere kerkdorpen, de puike fietstochten in de omgeving, en ik hoor ook dat er in Gemert altijd wel iets te doen is.”
En verder is goed sanitair belangrijk, grote staanplaatsen, de ligging, vriendelijke bejegening en de gratis gezamenlijke koffie om elf uur ’s morgens wordt zeker ook op waarde geschat.

Op maandag 1 mei kwam wethouder Martien Bankers trots een bloemetje overhandigen.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties