Draaiorgels in het Boerenbondsmuseum

Op zondag 31 juli zijn er diverse antieke draaiorgels te bewonderen en te beluisteren in het Boerenbondsmuseum tijdens de jaarlijkse draaiorgeldag. Kinderen kunnen vandaag hun creativiteit kwijt en mogen knutselen met klei. Daarnaast deze zondag ook weer diverse ambachten en demonstraties en ook het kledingdepot is geopend. Het museum is 31 juli open van 13u tot 17u.

Nominatie leukste uitje van Brabant

Het Boerenbondsmuseum is door ANWB genomineerd als een van de leukste uitjes van Brabant. Tot en met 30 oktober kan er weer gestemd worden. Ga daarvoor naar www.anwbleuksteuitje.nl/boerenbondsmuseum-gemert.

Activiteiten zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn er voor kinderen weer diverse leuke en gratis activiteiten. Op dinsdag kan een rit in de huifkar worden gemaakt, op woensdag wordt er gevlochten en op donderdag pannenkoeken eten. Tot slot op vrijdag kan er met het ponykarretje gereden worden. Het museum is in de zomermaanden open op dinsdag tot en met tot en met zaterdag van 10.30u tot 17.00u en op zondag van 13.00u tot 17.00u. Op maandag is het museum gesloten.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties