Duo Fietstocht op 2 juni

Wegens het succes van vorig jaar wordt dit jaar een tweede editie van de Duo Fietstocht georganiseerd. Deze zal op vrijdagmiddag 2 juni plaatsvinden en is bedoeld voor mensen met een beperking en minder mobiele ouderen. “Naast het bezorgen van een leuke dag willen we mensen kennis laten maken met de duofietsen en hiermee het gebruik binnen de gemeente vergroten”, aldus Tijn, beweegcoach bij Goed Bezig Gemert-Bakel.

Voor de tocht is een mooie route uitgezet door het buitengebied van Gemert. Rond half 3 start deze in twee groepen vanaf het Ridderplein. In totaal zal er ruim een uur gefietst worden en zullen we ergens halverwege stoppen voor een gezellige kop koffie. Rond 16.30 uur zijn we dan weer terug. Naast de fietsen die er in de gemeente beschikbaar zijn komt Stichting Duofietsen Helmond met 12 duofietsen inclusief vrijwilligers.

Aanmelden
Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden dan kan dit door een e-mail te sturen naar Tijn@negen.nl. Wacht niet te lang want er is een beperkt aantal stoeltjes beschikbaar!

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties