EnergieHuis Slim Wonen heeft 100 Bespaar- en Energiecoaches opgeleid

Het EnergieHuis Slim Wonen verzorgde dit voorjaar voor de tweede maal de opleiding Bespaar- en/of Energiecoach. Ook dit keer was de deelname groot vanuit de 8 samenwerkende gemeenten in de regio.
46 Nieuwe Energiecoaches ontvingen 8 juli een certificaat van deelname. Hiermee groeit het aantal vrijwillige Bespaar- en Energiecoaches van het EnergieHuis Slim Wonen tot boven de 100, zodat iedere deelnemende gemeente over voldoende coaches beschikt om de inwoners deskundig te informeren.
Bespaar- en Energiecoaches voor en door bewoners
Bespaarcoaches helpen huurders en woningeigenaren met eenvoudige maatregelen om energie te besparen wat hard nodig met de al maar stijgende energieprijzen. Energiecoaches gaan een stap verder. Zij ondersteunen huiseigenaren met een concreet verbeterplan om door isolatiemaatregelen en zelf opgewekte energie de eigen woning stapsgewijs te verduurzamen.
Bespaar- en Energiecoaches in Gemert Bakel
Ook in Gemert Bakel staat een team van deskundige Bespaar- of Energiecoaches klaar om je te helpen met energie besparen en het geven van gratis voorlichting. Huurders en huiseigenaren hebben veel profijt bij de onafhankelijke voorlichting door de deskundige coaches van het EnergieHuis Slim Wonen.

Afspraken en inloopspreekuren in de zomermaanden
In de zomermaanden kun je in Helmond terecht voor informatie. Kijk op de website voor de openingstijden. Op 10 en 24 september zijn de inloopspreekuren om 11:00-14.00 uur in de Boelthiek, Gemert.

Meer weten: info@energiehuisslimwonen.nl of www.energiehuisslimwonen.nl

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 27 en 28 februari 19:30 uur.

Raadsvergadering 14 maart 19:30 uur.

Advertenties