Cursus Klik & Tik

 

Cursus Klik & Tik

dé computer- en internetcursus voor beginners

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Bibliotheek De Lage Beemden organiseert al jaren de gratis cursus Klik & Tik. Voor iedereen die wil leren omgaan met computer, internet en sociale media.

Klik & Tik is een oefenprogramma dat via filmpjes stap voor stap uitlegt hoe de computer en internet werken. Je leert hoe je een e-mail stuurt, formulieren invult, iets opzoekt of koopt op internet. Ook leer je hoe Skype, Facebook en WhatsApp werken. In een kleine groep, gezellig samen met anderen, leer je computeren. Je oefent in je eigen tempo, je krijgt uitleg en wordt begeleid door een ervaren vrijwilliger. De lessen helpen je op weg en je kunt daarna ook thuis oefenen. De cursus is bedoeld voor iedereen en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Op dit moment is er plek voor nieuwe cursisten in Bibliotheek Gemert op maandagochtend van 10.00 – 11.30 uur en op dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur en in Bibliotheek Lieshout op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Aanmelden voor de gratis cursus kan via mail contact@bibliotheekdlb.nl of telefoon 0492 – 323245. Deelnemers in Lieshout dienen in het bezit te zijn van een eigen laptop/tablet en een koptelefoon.

 

The event is finished.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *