Factor 5 bij Zalige Zondagen

De Zalige Zondagen in de Kapel van Nazareth in Gemert zijn hard op weg om een populair maandelijks muzikaal feestje te worden. Voor zondag 11 juni staat Factor 5 op het programma om 11.00 uur. Deze formatie speelt klassiek tot eigentijds met af en toe een knipoog naar herkenbare thema’s of melodieën. Elke muzikant heeft dezelfde herkenbare bijdrage bij Factor 5. De leden zoeken steeds naar muziek die muzikaal uitdaagt en interessant is voor de luisteraar.

De groep bestaat uit Peter Kisters op hoorn, Ellen Kuijpers op fagot, Karin Rutten op (alt)hobo, Erwin Schrijer op klarinet en Janine Leenders-van de Vossenberg op dwarsfluit.

Tijdens het optreden op 11 juni krijgt Factor 5 gezelschap van de gastmuzikanten Roel Sauer en Dani de Wolf, slagwerkers bij de slagwerkgroep van Excelsior. Zij hebben al ruimschoots hun sporen verdiend en waren onlangs nog in de kapel van Nazareth met de gehele slagwerkgroep te horen. De twee gaan later deze maand muziekexamen doen en vinden de kapel een uitstekende gelegenheid om hun muziek als een soort van generale repetitie te laten horen. Plaatsen zijn te reserveren via kapel@nazarethgemert.nl. De kapel van Nazareth is te vinden op Hof van Nazareth 53 in Gemert. Er is een lift.

The event is finished.