Gruwelijke wandeling en fietstocht op herhaling

De gruwelijke wandeling en fietstocht die Bibliotheek De Lage Beemden in de zomer organiseerde was een groot succes. Daarom wordt tijdens de Maand van de Geschiedenis in oktober, de wandeling en fietstocht door Gemert-Bakel nogmaals aangeboden.

De geschiedenis van de gemeente Gemert-Bakel kent ook een aantal gruwelijkheden: moord, terechtstellingen, gijzelingen, oorlog, brand en nog veel meer. De wandeling en fietstocht voeren langs de plekken waar dit gruwelijks allemaal is gebeurd.
Je kunt de tochten ondernemen wanneer je dat zelf het beste uitkomt. De tochten zijn los van elkaar te ondernemen. Het begin- en eindpunt sluiten op elkaar aan. De route is beschikbaar vanaf zaterdag 1 oktober. Het is ook mogelijk om de wandelroute door Gemert te lopen onder begeleiding van een gids. Tijdens de rondleiding van ongeveer anderhalf uur vertelt de gids spannende verhalen. De rondleiding met gids vindt plaats op de zaterdag 22 oktober. Verzamelen is om 10 uur bij de VVV op het Ridderplein in Gemert, aanmelden is niet nodig.

The event is finished.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *