Het grote succes van het Repair Café Gemert-Bakel

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om het (samen) repareren. Op de locatie van het Repair Café is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig met reparatiekennis en vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers maken steeds vaker een afspraak en nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan de deskundigen aan de slag.  Benieuwd naar de achtergrond van het Repair Café? Lees de website van het Repair Café Gemert- Bakel.  Vrijwilligers en bezoekers van Repair Cafés leggen graag uit waarom ze komen. Als vrijwilliger steek je veel op van de reparaties.

Kom eens vrijblijvend kijken in het lokaal van het Kunstlokaal/d’n Dorpel in Gemert op de 1e, 2e en 3e dinsdagmorgen van elke maand. Heb jij verstand van koffiezetters, fietsen, stofzuigers, (wekker-) radio’s, cd-spelers, printers, stofzuigers, boormachines of kleding, etc., maak dan gelijk een afspraak met 1 van de aanwezige bestuursleden om vrijwilliger te worden.

 

The event is finished.