Open atelier Nicole van Oss

In het eerste weekend van mei biedt kunstenares Nicole van Oss een unieke mogelijkheid om haar werken te bekijken in haar eigen atelier/galerie. Zowel op zaterdag 6 mei als op zondag 7 mei is het atelier, adres Fielepien 4 in Gemert, geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Nicole van Oss schildert al verschillende jaren, waarbij ze haar eigen stijl heeft ontwikkeld. Interessant om te zien is hoe zij door de jaren heen werkt met diverse materialen.Natuur is voor Nicole een heel belangrijke inspiratiebron. Dit is terug te vinden in de schilderijen op doek met acryl. De laatste periode kenmerkt zich door haar encaustic art. Encaustic art houdt in het werken met bijenwas. Een heel speciale techniek waarbij bijenwas verwarmd wordt en op een harde ondergrond wordt aangebracht. ‘Natuur schilderen met Natuur’. Tijdens de open dagen zal Nicole deze techniek verder uitleggen en uiteraard ook de bijbehorende materialen en gereedschappen laten zien.

Op haar eigen website is een impressie te zien van de creaties van Nicole: www.nossart.nl. Hierop is alle informatie verder te vinden, ook voor het maken voor een individuele afspraak.

The event is finished.