Uitnodiging nabestaanden bijeenkomst

Heeft u een familielid verloren, uw echtgenoot of echtgenote, uw vader of moeder, broer, zus of kind? Misschien is het nog maar net gebeurd. Misschien al wat langer geleden. Het verdriet zal er niet minder om zijn. Juist omdat velen van u ervaren hebben dat het na enige tijd stil wordt en er vragen onbeantwoord blijven over de dood, willen wij graag als parochie samenkomen en stilstaan bij het verlies van uw geliefden. Er is alle gelegenheid tot een gesprek, het luisteren naar passende teksten of -als u wilt- gebed.Wij doen dit buiten de kerk in de parochiezaal van de pastorie in Gemert (Kerkstraat nr. 2) onder het genot van een kopje koffie of thee.

Graag nodigen wij u uit op 22 september. U bent welkom vanaf 14.00 uur, zo u wenst samen met een familielid of een goede vriend of vriendin. Wij hopen dat wij samen een goede middag hebben waarin wij de ervaringen en gevoelens kunnen maar niet hoeven te delen. U mag gerust komen om alleen te luisteren. Wij ronden de middag af rond 16.00 uur.

Wilt u Monique van ons secretariaat laten weten als u voornemens heeft om te komen? Dit kan op telefoonnummer 0492-361215 of per mail administratie2@heiligewillibrordus.nl

The event is finished.