Fiets verloren of gevonden? Kijk op de website van de gemeente of de fiets gevonden is.

Waar voorheen de politie degene was die gevonden voorwerpen beheerde waaronder fietsen, is het sinds een aantal jaren zo dat de gevonden fietsen door vinders en de politie bij de gemeente worden gebracht. Op de gemeentewerf (Cortenbachstraat 4 in Gemert) worden de fietsen verzameld. De foto’s publiceren we op de website van de gemeente: www.gemert-bakel.nl/gevonden-fietsen.

De vinder van de fiets kan ervoor kiezen om de fiets zelf te bewaren, maar mag hem ook in bewaring geven bij de gemeente. Fietsen die een jaar op de gemeentewerf staan, worden eens per jaar geveild. Meer informatie over de datum en tijd waarop dit in 2023 gebeurd, wordt binnenkort bekend gemaakt.


Herken je een verloren fiets op de foto?

Als je jouw fiets herkent op een van de foto’s, neem dan contact op met het KCC via de chatfunctie op de website of via het vaste telefoonnummer: 0492-378 500. Zij zorgen ervoor dat je een afspraak kunt maken om op de gemeentewerf te komen kijken of het daadwerkelijk jouw fiets is. Let op, hiervoor is het belangrijk dat je kunt aantonen dat je de eigenaar van de fiets bent. Hiervoor kun je een reservesleutel meenemen, een foto uit het verleden waarop je met de gevonden fiets te zien bent, of omschrijf je specifieke kenmerken die niet op de foto zichtbaar zijn.

Fiets gevonden? Bel het KCC!

Zie je al weken dezelfde fiets zonder dat er een eigenaar in beeld is? Neem dan gerust contact op met het KCC, dan zorgt de gemeente dat de fiets op de website gepubliceerd wordt en natuurlijk wordt opgehaald.

Houd ook de Facebook en Instagram-pagina van gemeente Gemert-Bakel in de gaten voor de aankondiging en uitleg van de veiling.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties