Frans van Eenbergen op 76-jarige leeftijd overleden

Frans van Eenbergen uit Gemert is donderdag na een ziekbed van ruim een jaar overleden. Wij allemaal hebben een man met een groot hart verloren.

Als geluidstechnicus stond hij vele verenigingen in Gemert bij: ‘t Koskoier, Carrousel, toneelvereniging ’t GAT, Tejatergroep Gemert, overal hielp hij mee. Ook bij Gimmert Mert, de Bonte Avonden, de kerk was er een helpende hand. Een flink aantal Gemertse jongens is bij hem begonnen en later beroeps geworden.

Frans van Eenbergen heeft mede aan de wieg van onze omroep (eerst Gemert Centraal, toen Omroep Centraal) gestaan, en dan vooral in technisch opzicht, meer specifiek nog: in de geluidstechniek. Daar was hij ongelooflijk goed in en daar heeft hij, geheel pro deo, enorm veel werk en tijd in gestoken. Daardoor konden wij destijds van start. De omroep was nooit zo professioneel geworden zonder zijn hulp. Omroep Centraal.TV denkt daar, bij het overlijden van Frans, in grote dankbaarheid aan terug.

Frans was medeoprichter van het audiobedrijf EELA. In 2000 stopte hij daarmee en ging bij zijn zoon Joost in dienst die toen ELC oprichtte, eveneens een audiobedrijf.

Wij wensen Rian, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij dit verlies.

Bron: Eindhovens Dagblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties