Gemert City Run voor Unieke Sporters

Goed Bezig Gemert-Bakel en Uniek Sporten de Peel geven mensen met een beperking een zetje in de rug om deel te nemen aan het gezelligste hardloopfeest van Brabant: de Gemert City Run!

Iedereen moet kunnen sporten en bewegen. Met deze gedachte is beweegcoach Tijn vorig jaar in gesprek gegaan met de Gemert City Run, het bekende hardloopevenement dat dit jaar staat gepland op zaterdag 8 juli. Ook zij staan achter deze visie en besloten een nieuwe afstand het leven in te roepen: de 2 kilometer. Een afstand waar iedereen op zijn eigen niveau aan kan deelnemen.

Vanuit Goed Bezig Gemert-Bakel doen we graag wat extra’s. Mede door Uniek Sporten de Peel kunnen wij deelnemers die een beperking ervaren het volgende bieden:

– Gratis deelname, ook van begeleider of buddy
– Shirt van Uniek Sporten
– Begeleiding van aankomst tot start.

Ook getrainde atleten kunnen zich via ons inschrijven voor de 5 of 10 km. Welke afstand je ook loopt, na afloop ontvang je sowieso een mooie Gemert City Run medaille! Gezien het huidige parcours is deelname in een (sport)rolstoel, handbike of ander rollend hulpmiddel helaas niet mogelijk.

Aanmelden
Bovenstaande extra’s gelden alleen als je aanmeldt via Goed Bezig Gemert-Bakel. Mail daarvoor naar tijn@negen.nl. Vermeld je telefoonnummer zodat wij je even kunnen bellen om kort kennis te maken. Twijfel je? Meld je gewoon aan en dan kijken we vervolgens samen of het bij jou past.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29, 30 november 19:30 uur.

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties