Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal TV gaan redactioneel samenwerken

Afgelopen dinsdag, 12 april 2022, werd via een artikel in het Gemerts Nieuwsblad bekendgemaakt dat Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal TV redactioneel gaan samenwerken. Doel is het borgen en versterken van de nieuws- en informatievoorziening voor en door de Gemert-Bakelse lokale gemeenschap. Beide organisaties blijven daarbij zelfstandig en onafhankelijk.

Omroep Centraal TV is een nieuwe vereniging met vertrouwde gezichten. Initiatiefnemers zijn de tientallen vrijwilligers die al jarenlang televisie hebben gemaakt voor de lokale omroep in Gemert-Bakel. De vereniging is opgericht omdat de oude omroepstichting in Gemert-Bakel tegen de wil van de vrijwilligers en inclusief bestaande materialen en middelen is ondergebracht in een nieuw regionaal verband.

Omroep Centraal TV en Gemerts Nieuwsblad blijven actief de samenwerking zoeken met andere maatschappelijke partners in Gemert-Bakel, zoals clubs en verenigingen, het basis- en voortgezet onderwijs, ondernemersverenigingen, woningcorporatie, bibliotheek, politie, brandweer en gemeente.

Samen besteden we ruim aandacht aan al het moois dat in Handel, De Rips, De Mortel, Milheeze, Elsendorp, Bakel en Gemert wordt georganiseerd, uitgevoerd, gespeeld, bedacht en ondernomen.

Via de websites, Facebook en YouTube kunnen rapportages, films, nieuwsitems en liveverslagen worden bekeken. Aan het weer gewoon op tv naar Omroep Centraal TV kunnen kijken wordt gewerkt, al zal dat de komende tijd vooralsnog met enige technische ingrepen moeten gebeuren.

Gemerts Nieuwsblad, Vliet 20 5422 VV Gemert. Tel: 0492-371111. E-mail: redactie@gemertsnieuwsblad.nl. Website: www.gemertsnieuwsblad.nl.

Omroep Centraal TV. Website: omroepcentraal.tv. Tel: 0492-366833. E-mail: redactie@omroepcentraal.tv *

*De oude website (omroepcentraal.nl), het oude tv-kanaal met de kabelkrant zijn niet meer in gebruik door de vrijwilligers Omroep Centraal TV. Voor vragen, opmerkingen en berichten aan Omroep Centraal TV kunt u terecht op de nieuwe website omroepcentraal.tv, of via of contact opnemen.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 20, 21 en 22 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 29 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 6 juli 19:30 uur.

Raadsvergadering 13 juli 16:00 uur.

Advertenties