Gimmert goes Alpe d’Huzes brengt 111.505,68 euro op

Voor Gimmert goes Alpe d’HuZes was 2023 weer een indrukwekkend jaar. Met een team van 27 deelnemers werd het gigantische bedrag van €111.505,68 opgehaald. Dit jaar vond de 16de editie van Alpe d’Huzes plaats met ruim 5000 deelnemers, waar Gimmert alweer voor de 12de keer aan deelnam.

Het hele jaar werden er activiteiten georganiseerd en sponsoren binnengehaald om zoveel mogelijk geld binnen te halen, dat geheel ten goede komt aan het onderzoek naar kanker. Daarvoor wil Gimmert goes Alpe d’HuZes alle sponsoren heel hartelijk bedanken. Hopelijk mogen we volgend jaar weer een beroep op jullie doen, want nog steeds is uw hulp hard nodig om kanker de wereld uit te helpen.

U kunt individueel, met familie, vrienden, jong en oud deelnemen met dit team. Ieder met zijn/haar eigen doel en beleving! Samen zijn we sterk en kunnen we zoveel mogelijk geld inzamelen om kanker de wereld uit te helpen. Neem contact op met een van de deelnemers van afgelopen jaar. Houd Facebook of het Gemerts Nieuwsblad in de gaten.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties