Grote overlast op de Deel door sluiting Vondellaan

Ondanks diverse borden, die aangeven dat de Deel ter hoogte van Den Elding afgesloten is, geloven vele chauffeurs niet dat het echt is en proberen ze toch vanaf de Vondellaan de Deel als sluiproute te gebruiken. De bewoners van dit stuk van de Deel hebben al bij de gemeente gewaarschuwd dat er een chaos is ontstaan.

Ik stond de situatie te bekijken en heb in die korte tijd drie auto’s tot aan de afsluiting zien rijden en ter plekke op de straat zien keren – met gebruikmaking van andermans oprit! Bij een van de bewoners is op die manier ’s avonds een hek uit de scharnieren gereden en bij een andere bewoner is een auto beschadigd. Geen van de daders heeft natuurlijk naam en adres achtergelaten…

’s Avonds, als het door het donker niet goed zichtbaar is dat hekken met betonblokken de Deel helemaal afsluiten en niet maar de helft, is het bijzonder druk op dit stuk. Je zou zeggen dat een bord ‘Verboden in te rijden’ (wit met rode rand) voor allen duidelijk genoeg zou zijn, maar blijkbaar moeten veel automobilisten toch nog een keer naar de opticien…. De bewoners zijn van mening dat het beter zou zijn als er een bord ‘Doodlopende weg’ zou komen te staan.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties