Help, het is donker!

In de afgelopen weken hebben verschillende inwoners in de gemeente Gemert-Bakel de donkere wintermaanden nóg donkerder beleefd. Dit had alles te maken met niet-werkende straatverlichting. Verschillende inwoners hebben contact opgenomen met de gemeente. In veel gevallen kon de gemeente direct ingrijpen. Er was dan sprake van één kapotte lantaarnpaal, welke binnen een week werd gerepareerd. Helaas is dat niet altijd mogelijk. 

In sommige gevallen gaat het bij kapotte straatverlichting om een storing bij Enexis. Bijvoorbeeld de hoeveelheid regen van de afgelopen periode heeft een negatieve invloed gehad op het elektriciteitsnet. Hierdoor zijn er verschillende kabelstoringen ontstaan. Het resultaat: pikdonkere straten. Helaas kan de gemeente bij een Enexis-storing niets doen. Wij zijn voor reparatie volledig afhankelijk van Enexis.

Wij hopen dat deze informatie antwoorden geeft op uw vragen rondom niet-werkende straatverlichting. Heeft u nog wel vragen? Neem dan contact met ons op: 0492-378 500. Wilt u een (nieuwe) melding van niet-werkende straatverlichting doorgeven? Dit kan digitaal via: https://www.gemert-bakel.nl/melding-openbare-ruimte.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties