Het mooiste logo is van Kaat

Het Bakelse Klus- en Tuinteam had een ontwerpwedstrijd uitgeschreven onder Bakelse basisschoolleerlingen om met een logo meer bekendheid te krijgen. Leerlingen van beide Bakelse basisscholen de Kleine Kapitein en De Bakelaar waren uitgenodigd een logo te bedenken, waarna inwoners van Bakel het volgens hen beste en mooiste logo mochten kiezen.

Twee in elkaar gevouwen, helpende handen die samen een hark vasthouden. Dit duidelijke symbool laat volgens Kaat Raijmakers precies zien waar Klus- en Tuinteam Bakel voor staat en ze heeft daarmee de wedstrijd gewonnen.

De tweede prijs was voor Sam Zandbergen van de Kleine Kapitein. Siem Staals en Teun van Dijk deelden de derde plaats. Ze werden donderdag op school verrast en kregen alle vier een passende prijs van dorpsondersteuner Reinier Koelink.
Klus- en Tuinteam Bakel helpt met kleine klussen in en rond het huis die inwoners zelf niet kunnen doen. Een klus aanmelden kan bij coördinator Sjef Wilgers via klusentuinteambakel@gmail.com of 06-20125372.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering Dinsdag 6 en Donderdag 15, December  aanvang 19:30 uur.

Advertenties