HUBO IN BAKEL

De Hubo is in Bakel een begrip. Wat sommige misschien niet weten is dat de Hubo in Bakel een onderdeel is van de overkoepelende Hubo groep; DGN retail. De Hubo is daarmee een winkel die je in veel verschillende steden en dorpen in Nederland ziet. Waar de Hubo in Bakel er één van is. Daarnaast zijn er ook Hubo’sin de regio. Wat te denken van die in Beek en Donk, Helmond en Veghel. Allemaal hetzelfde concept met grote lokale zichtbaarheid. Daarnaast heb je ook de overkoepelende website hubo.nl. Hier vind je alle producten die te vinden zijn de bij winkels in de regio. Maar daarnaast is er online voor sommige producten ook een groter aanbod, omdat dit het overkoepelende aanbod van alle winkels is. Voor wie weleens in de winkel is geweest die weet wat voor producten je allemaal kunt vinden bij de Hubo. Omdat we graag wat inspiratie willen geven hebben we een aantal zaken op een rij gezet waarvoor je bij Hubo terecht kunt.

Materialen bij Hubo
Bij Hubo kun je terecht voor veel verschillende materialen. Voor eigenlijk alle klussen in en rondom huis zit je er goed. Ze zijn ook bezig met de strategische uitrol van die nieuwe uitstraling. Waarbij #hubohelpt leidend is. Dit zegt veel over de hulp die je in de winkels kunt verwachten. Als we kijken naar de materialen die ze hebben dan is het grote aanbod aan buitenzonwering een groot pluspunt. Ze hebben voor elk probleem met betrekking tot zonwering een oplossing. Of je nu op zoekt bent naar een mooi knikarmscherm of een schaduwdoek voor in de tuin: ze hebben het allemaal en in de winkel kunnen ze je ook nog eens van goed advies voorzien. Waarbij de buitenzonwering op maat ook bij jou thuis opgemeten kan worden. Zodat je zeker weet dat een vakman het doet met de juiste oplossing.. Daarnaast ben je voor tuinieren en andere zaken met betrekking tot het buitenleven ook aan het juiste adres. Hiervoor hebben ze ook weer een mooi assortiment samengesteld. Wat te denken van bepaalde hogedrukreinigers maar ook alles voor je schutting.

Meedenken in de winkel
Het mooie aan Hubo is dat je zowel online als in de winkel terecht komt. Ze zijn er voor de echte doe-het-zelver die regelmatig bezig is met verschillende klussen. Maar ook voor de doe-het-zelver zonder verstand van alle verschillende soorten klussen. Daarom heb je bij Hubo te maken met experts die je van goed advies voorzien. Zo weet je dat je met jouw probleem ook in de winkel goed terecht kunt. Doordat het aanbod zo groot is geeft het ook veel mogelijkheden. Of je nu voor die ene klus in de tuin hulp nodig hebt of met de isolatie van je huis: je kunt gewoon terecht bij Hubo. Waarbij je goed geholpen wordt. Maar ook in het geval van problemen kun je daarna natuurlijk altijd terecht in de winkel. Dat is de zekerheid van Hubo.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties