Huldiging sportkampioenen en sportvrijwilliger van het jaar

De vrijwilligers van de Stichting Huldiging Sportkampioenen organiseerden sinds 1992 met veel inzet en plezier jaarlijks een mooie, professionele en feestelijke huldiging voor de sportkampioenen in Gemert-Bakel. Naast de sportkampioenen werden ook de vrijwilliger van het jaar en de sportvrouw, sportman, het sportteam en het sporttalent van het jaar gehuldigd.

Afgelopen 2 jaar geen huldiging

Als gevolg van de coronamaatregelen kon de stichting de afgelopen 2 jaar geen huldiging organiseren. Door diverse omstandigheden zijn een aantal bestuursleden gestopt. Daarnaast rees bij de vrijwilligers de vraag of de verenigingen in Gemert-Bakel nog behoefte hebben aan een huldigingsavond. De ervaring was dat er elk jaar maar een beperkt aantal verenigingen hun sportkampioenen aanmeldden voor de huldiging.

In principe geen huldigingsavond meer tenzij…..

De overgebleven bestuursleden van de stichting hebben er op dit moment voor gekozen om geen huldigingsavond meer te organiseren. Tenzij de verenigingen aangeven dat zij de huldigingsavond willen behouden. Én dat er vanuit de sportverenigingen nieuwe bestuursleden worden aangemeld voor de Stichting. Het huidige bestuur is te klein om nog een avond op niveau te kunnen organiseren.

Ideeën voor een alternatieve invulling van de huldiging van onze sportkampioenen en sportvrijwilliger zijn welkom. Ook ideeën over een alternatieve avond voor verenigingen ontvangen wij graag.

Enquête

Alle sportverenigingen in onze gemeente ontvingen een mail met daarin een link naar een enquête en het verzoek om deze uiterlijk 15 juni in te vullen. Mocht uw vereniging geen mail hebben ontvangen, dan sturen wij u de link van de enquête alsnog toe. Stuur dan een mail naar gemeente@gemert-bakel.nl ter attentie van Sandra Joosten. Het mailen van reacties kan tot 15 juni.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Vredesconcert in de St. Janskerk 24 september 14:00 uur.

Commissievergadering 10, 11 en 12 oktober 19:30 uur.

Advertenties