Internationaal golftoernooi in augustus op golfbaan Stippelberg

De Dutch Swing, onderdeel van de internationale Pro Golf Tour 2023, wordt binnenkort voor de eerste keer in Nederland gehouden. Tijdens drie achtereenvolgende weken spelen nationale en internationale golfprofessionals in ons land. Het Stippelberg Open is de eerste in deze serie van drie wedstrijden en vindt plaats van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus.

Golfbaan Stippelberg zet hiermee een stempel op de nationale en internationale golfkalender. Maar liefst 156 topgolfers in de leeftijd van 14 tot en met 28 jaar uit binnen- en buitenland komen naar de in 2010 in gebruik genomen golfbaan. De overige twee toernooien vinden plaats op de Westfriese Golfclub en De Gelpenberg.
Stippelberg, trotse winnaar van de internationale ‘Development of the Year Award 2011’ zet Noord-Brabant met dit toernooi zowel nationaal als internationaal op de kaart en geeft de regio hiermee een geweldige impuls.
Het Stippelberg Open is gratis te bezoeken op donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus van 07.30 – 17.30 op Hooizak 7 te Gemert-Bakel.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties