Jeugdkamp Zwemvereniging Gemertse Watervrienden

In het weekend van 30 september t/m 2 oktober was het jaarlijkse kamp voor alle jeugdleden van de Gemertse Watervrienden. De zwemvereniging viert in het hele jaar 2022 het 50-jarig jubileum.

Het jeugdkamp, dat bij D’n Boschkant in Bakel werd gehouden, had dan ook een feestelijk tintje. De kinderen werden op de vrijdagavond ontvangen op de rode loper onder een mooie ballonnenboog. Toen iedereen zijn of haar slaapplekje in orde had gemaakt, werd het Jeugdkamp gezamenlijk geopend. Het hele weekend werden er leuke activiteiten gedaan, zoals boerengolfen en een GPS-tocht in de mooie omgeving. Ook was er ruimte om gewoon lekker te spelen op het kampterrein. Dit jaar was er de mogelijkheid om alleen op de zaterdag mee te doen, van ’s ochtends tot ’s avonds, waar een aantal kinderen gebruik van maakte.

Voor degenen die niet mee op kamp gingen, was er bij het zwembad het Ouder-Kind-Zwemmen georganiseerd. Op die manier konden ouders/verzorgers gebruik maken van de gelegenheid om samen te zwemmen met de eigen kinderen, en kijken wat ze al allemaal in de les geleerd hadden. Natuurlijk had de vereniging gezorgd voor wat te drinken met iets lekkers erbij. Kortom, weer een actief weekend voor de jubilerende zwemvereniging.

De Jeugdcommissie van de Gemertse Watervrienden organiseert door het jaar heen allerlei leuke activiteiten voor de jeugdleden van de zwemvereniging. Neem eens een kijkje op www.gemertsewatervrienden.nl

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 27 en 28 februari 19:30 uur.

Raadsvergadering 14 maart 19:30 uur.

Advertenties