Kies een container voor kleine of grote klussen

Alle klussers onder ons weten wel wat voor rotzooi een beetje verbouwen in uw huis kan geven. Zelfs een klein klusje zorgt al voor een hoop afval. Veel mensen lopen vaak tig keer de straat op en neer, rijden meerdere keren naar de vuilstort of bellen grof vuil op om het afval te verwerken. Dit kan makkelijker. Door containers te huren maakt u uw eigen werk eenvoudiger en kan u ook nog eens zorgen voor een betere wereld. Nu hoor ik u vragen hoe dit kan, dat wordt in dit artikel haarfijn uitgelegd. 

Typen containers

In plaats van al uw afval bij het grofvuil te gooien of zelfs gewoon in de restafvalcontainer, is het veel beter voor het milieu om je afval te scheiden. Er zijn veel soorten containers voor al het verschillende afval. 

  • Schoon Puin Container: Hiermee kan u schone steen- en betonresten afvoeren.
  • Hout Container: Hier kan u alle typen hout ingooien, zelfs inclusief spijkers. Zorg er wel voor dat het glas uit deuren en kozijnen is verwijdert.
  • Groenafval Container: Perfect voor als u uw tuin aan het verbouwen bent en veel groenresten hebt. 
  • Grond Container: Grond, zoals zand en aarde mogen niet in de groenafval container, daarvoor is deze grond container. 
  • Gips Container: Binnen een extra muurtje gezet in het huis of een isolatiewand, gooi uw gips afval in deze container. 
  • Bouwafval & Grofvuil Container: zo’n grote verbouwing dat het toch niet lukt om alles te scheiden, ook dan is een container huren passend voor u. 

Grootte containers

Vaak denken mensen ook dat het klusje dat ze doen niet groot genoeg is om een hele container te huren. Vaak vergissen deze mensen zich. De grootte van de containers is namelijk erg uiteenlopend. Zo gaat de grofvuil container al vanaf 3 kubieke meter, voor €281, tot de grootste optie van dertig kubieke meter, voor €1.495. Daartussen zitten nog 4 verschillende maten, dus ook hoogstwaarschijnlijk de maat voor u. Het voordeel is ook nog eens dat een volle container kan worden opgehaald door het verhuurbedrijf, wat u weer tijd en moeite scheelt. 

Door heel Nederland

Denkt u nu: “ik heb binnenkort een klus en wil graag zo’n container huren, maar kan dat bij mij in de buurt?” Het antwoord is ja. Containers kan je door heel Nederland huren. Zo kan je terecht bij container huren hilversum of bijvoorbeeld bij container huren almere. Ik wens u veel succes met uw volgende grote klus!

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties