Kijk in de wijk 2023    

Na de succesvolle edities van Kijk in de Wijk in 2022 staat er ook voor 2023 weer een aantal nieuwe edities gepland. Inwoners gaan samen met wijkbeheerders op pad om te praten over wat er goed gaat maar ook wat er beter kan in de wijk. 

Op dit moment staan er vier edities van Kijk in de Wijk gepland:

  • Bakel: dinsdag 27 juni (wijk tussen Dorpsstraat-Roessel en Schoolstraat-Auerschootseweg)
  • Gemert-Oost: woensdag 5 juli (Paashoef)
  • Gemert-Noord: dinsdag 5 september (Molenbroek)
  • Bakel: dinsdag 12 september (wijk tussen Helmondsestraat en Schoolstraat-Auerschootseweg)

Elke Kijk in de Wijk is van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Aanmelden

Woon je in een van deze wijken en is er een onderwerp dat je graag wil laten zien of bespreken? Houd wel in je achterhoofd dat het deze avond niet om individuele wensen gaat, maar om onderwerpen die de (hele) wijk aangaan. Geef dit dan samen met de locatie door via gemeente@gemert-bakel.nl. Vermeld hierbij ook de datum. Liever bellen? We zijn bereikbaar op (0492) 378500.

Onderwerpen en route

De route door de wijk is dus afhankelijk van de aangedragen onderwerpen en locaties. Onderwerpen die op zo’n avond voorbij kunnen komen, zijn bijvoorbeeld een plein aantrekkelijker maken, verkeersituaties, maar ook ideeën voor groen en spelen. Voor actuele informatie over Kijk in de Wijk en de definitieve routes kijk op www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk.

Kijk in de Wijk 2024

Staat jouw wijk er niet tussen? Niet getreurd! In 2024 vinden de edities van Kijk in de Wijk plaats in De Mortel, De Rips, Elsendorp, Handel en Milheeze. Wil je voor die tijd graag een melding doorgeven? Maak dan een melding via onze website: www.gemert-bakel.nl/melding-openbare-ruimte.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties