‘Kijk in de Wijk’ naar Bakel (10 mei) en De Mortel (17 mei)

Na de eerste ‘Kijk in de Wijk’ in Elsendorp van 12 april staan nu de volgende twee kernen op de agenda: in de maand mei bezoekt de gemeente Bakel en De Mortel. De wijkschouwen vinden plaats op dinsdagavond 10 en 17 mei tussen 18.30-20.00u. Tijdens deze avonden gaat de gemeente samen met inwoners lopend langs plekken die interessant zijn, bijvoorbeeld omdat er iets verbeterd kan worden of omdat ze juist al een succes zijn. De route wordt samen met inwoners bepaald. De aanmelding hiervoor is vanaf nu geopend via https://www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk.

Onderwerpen

De onderwerpen kunnen variëren van ideeën om een plein aantrekkelijker te maken, tot gedachtes over verkeer, groen en spelen. Het gaat in deze ontmoetingen niet om individuele meldingen, maar primair om onderwerpen die een hele (of groot deel van de) wijk aangaan, zoals leefbaarheid en veiligheid van de buurt. Voor individuele meldingen kunnen inwoners via de reguliere ingangen, zoals de MOR-melding via de website, bij de gemeente terecht.

Aanmelden

Aanmelden voor de ‘Kijk in de Wijk’ van Bakel kan tot en met zondag 1 mei en voor De Mortel tot en met zondag 8 mei. Aanmelden kan via bovenstaande link of via de standaard contactgegevens van de gemeente Gemert-Bakel (mailen naar gemeente@gemert-bakel.nl o.v.v. de Kijk in de Wijk die u wilt bezoeken en het onderwerp en de locatie die u wilt bespreken, of bellen naar (0492) 378 500).

Op basis van de aanmeldingen zal gekeken worden welke onderwerpen die avond aan bod kunnen komen, en welke we later zullen behandelen.

Later deze zomer volgen ook de andere kernen van Gemert-Bakel.

Bron: Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties