‘Kijk in de Wijk’ op 21 juni in Gemert-Centrum

Bij de start van de zomer op dinsdagavond 21 juni vindt van 19.00-20.30u in Gemert-Centrum de ‘Kijk in de Wijk’ plaats. Tijdens deze avond loopt de gemeente samen met inwoners langs plekken in de openbare ruimte die interessant zijn, bijvoorbeeld omdat er iets verbeterd kan worden of omdat ze juist al een succes zijn. De route wordt samen met inwoners bepaald. Het aanmelden van onderwerpen is vanaf nu geopend via www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk. 

Onderwerpen en route

De route van de avond wordt samen met jullie bepaald. Je kunt verschillende dingen aandragen, bijvoorbeeld ideeën om een plein aantrekkelijker te maken of gedachtes over verkeer, groen en spelen. Het gaat tijdens de wandeling door de wijk niet om jouw eigen meldingen, maar om onderwerpen die een hele (of groot deel van de) wijk aangaan, zoals de leefbaarheid, veiligheid en toegankelijkheid van de buurt. Wil je zelf een melding kwijt? Kijk op onze website bij ‘Melding openbare ruimte’. 

Aanmelden

De route wordt bepaald aan de hand van aangemelde onderwerpen. Het aanmelden van onderwerpen voor de ‘Kijk in de Wijk’ van Gemert-Centrum op 21 juni kan tot en met zondag 12 juni via eerdergenoemde link. Mailen kan ook via kijkindewijk@gemert-bakel.nl. Vermeld hierbij ook het onderwerp en de locatie die je wilt bespreken. Liever bellen? We zijn bereikbaar via (0492) 378 500.

Andere plekken in Gemert

Omdat we op één avond niet alle wijken van Gemert kunnen bezoeken, richten we ons in deze ‘Kijk in de Wijk’ op Gemert-Centrum. Mocht je een idee of onderwerp hebben over een andere wijk van Gemert, dan kun je ons dat ook laten weten via bovenstaande contactgegevens. Wij kijken dan of we die onderwerpen op een later moment kunnen behandelen.

Aankomende ontmoetingen

In september vinden de laatste twee ‘Kijk in de Wijk’-en plaats in Handel en Milheeze. Informatie daarover volgt.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties