‘Kijk in de Wijk’

Volgende maand start de gemeente Gemert-Bakel met de eerste ‘Kijk in de Wijk’ van 2022. Deze vindt plaats op dinsdag 12 april tussen 18.00-19.30u in Elsendorp.

Tijdens deze avond loopt de gemeente samen met inwoners langs plekken in de openbare ruimte die interessant zijn, bijvoorbeeld omdat er iets verbeterd kan worden of omdat ze juist al een succes zijn. De route wordt samen met inwoners bepaald. De aanmelding hiervoor is vanaf nu geopend

Onderwerpen

Onderwerpen kunnen variëren van ideeën om een plein aantrekkelijker te maken, tot gedachtes over verkeer, groen en spelen. Het gaat in deze ontmoetingen niet om individuele meldingen, maar primair om onderwerpen die een hele (of groot deel van de) wijk aangaan, zoals leefbaarheid, veiligheid en toegankelijkheid van de buurt. Voor individuele meldingen kunnen inwoners via de reguliere ingangen, zoals de MOR-melding via de website, bij de gemeente terecht.

Aanmelden

Aanmelden voor de ‘Kijk in de Wijk’ van Elsendorp op 12 april kan tot en met maandag 4 april via eerdergenoemde link of via een mailtje naar gemeente@gemert-bakel.nl(link stuurt een e-mail) o.v..v ‘Kijk in de Wijk Elsendorp’ of bellen naar (0492) 378 500. Later deze zomer komen ook de andere kernen van Gemert-Bakel aan de beurt.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties