Koninklijke Onderscheiding Hans van Duijnhoven

Burgemeester Michiel van Veen van Gemert-Bakel reikte tijdens de Lintjesregen op woensdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Hans van Duijnhoven uit Bakel. 

Meneer Van Duijnhoven is de oprichter van Jeu de Boules Vereniging Du Tjut in Bakel. Sinds 1994 is meneer Van Duijnhoven voorzitter van deze vereniging. De club bleef sindsdien steeds groeien en dat vroeg om uitbreiding. Er kwamen in de loop der jaren binnenbanen en meneer Van Duijnhoven was initiatiefnemer in verschillende activiteiten die voor de ruim 70 leden zorgen voor ontspanning en ontmoeting.

Ook voor Buurtvereniging ’t Kempke vervult meneer van Duijnhoven een belangrijke verbindende rol. Hier organiseert hij activiteiten voor jong en oud. Ook tijdens de carnavalsperiode zorgt meneer Van Duijnhoven voor verbinding. Ruim 10 jaar was hij bestuurslid van Carnavalsvereniging de Pierewaaiers en lid van de Raad van Elf. De jeugdmiddag was één van de activiteiten die hij organiseerde.

De vrijwillige inzet en het enthousiasme van meneer Van Duijnhoven voor verschillende verenigingen in Bakel wordt enorm gewaardeerd. Daarom is hij vandaag door burgemeester Van Veen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 20, 21 en 22 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 29 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 6 juli 19:30 uur.

Raadsvergadering 13 juli 16:00 uur.

Advertenties