Koninklijke Onderscheiding Jan Leenders

Burgemeester Michiel van Veen van Gemert-Bakel reikte tijdens de Lintjesregen op woensdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Jan Leenders uit De Mortel. 

Meneer Leenders is als penningmeester van Fanfare Sint Lucia in De Mortel een zeer actieve vrijwilliger. Hij zorgt ervoor dat de financiën op orde zijn en blijven. Ook tijdens de 3-jaarlijkse Experience van de Fanfare is meneer Leenders actief. Meneer Leenders zet zich ook in voor het innen van de bijdrage aan Goede Doelen vanuit de Mortelse gemeenschap en voor de Parochie. Als collectant en als penningmeester.

Sinds zes jaar zet meneer Leenders zich als chauffeur van de Buurtbus in. Hij rijdt elke week met veel plezier passagiers naar hun bestemming. De passagiers kunnen rekenen op een gezellig praatje met hem.

Meneer Leenders zorgt ervoor dat de vele verenigingen gebruik kunnen maken van MFA De Sprank door het maken van de planning. Zijn hart voor het verenigingsleven is groot, hij is een verbinder die een belangrijke maatschappelijke taak op zich neemt op veel verschillende plekken. Daarom is hij vandaag door burgemeester Van Veen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties