Koninklijke Onderscheiding Jan van Zeeland

Burgemeester Michiel van Veen van Gemert-Bakel reikte tijdens de Lintjesregen op woensdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Jan van Zeeland uit Gemert.

Meneer Van Zeeland zet zich al vele jaren in voor verschillende verenigingen in Gemert-Bakel. Bij zijn geliefde Voetbalvereniging Gemert heeft hij onderdeel uitgemaakt van het Jeugdbestuur. In zijn huidige taak als terreinmeester wordt hij door leden herkend en erkend als ‘Jantje’. Meneer Van Zeeland is tijdens de wedstrijden zaterdagen met een terrein vol junioren steevast aanwezig. Hij zet zich in en stelt het belang van de jeugdige leden altijd voorop. 

Meneer Van Zeeland is een ware ambassadeur voor het Boerenbondsmuseum. Naast het opbouwen van de nostalgische kermis en het Winterpleinfestijn verkoopt hij entreetickets aan bezoekers.

Als allround medewerker bij de ZLM Tour zet meneer Van Zeeland zich sinds 2007 in om het enige meerdaagse wielerevenement mogelijk te maken. Als opbouwer en begeleider van de bezemwagen is meneer Van Zeeland ook hier een vaste vrijwilliger.

Meneer Van Zeeland staat altijd klaar voor anderen, in het bijzonder voor de jeugd. Nadat hij eerder benoemd werd als sportvrijwilliger van het jaar, is hij vandaag door burgemeester Van Veen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 20, 21 en 22 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 29 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 6 juli 19:30 uur.

Raadsvergadering 13 juli 16:00 uur.

Advertenties