Koninklijke Onderscheiding José van der Heijden

Burgemeester Michiel van Veen van Gemert-Bakel reikte tijdens de Lintjesregen op woensdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw José van der Heijden uit De Rips.

Mevrouw Van der Heijden heeft een groot muzikaal hart. Haar bijdrage aan Muziekvereniging Concordia is groot. Eerst droeg zij bij als vrijwilliger en sinds 2005 als secretaris. Mevrouw Van der Heijden weet kinderen te motiveren en zorgt voor een eerste kennismaking met muziekinstrumenten. Bij grote evenementen van de Muziekvereniging zorgt zij voor het kiezen van muziekstukken, de programma’s en de draaiboeken.

Mevrouw Van der Heijden is oprichtster van het opleidingsorkest TMF en organiseert de jeugdopleidingen vanuit de jeugdcommissie. Haar inzet om met name de jeugd te verbinden aan muziek is groot. Zij is een belangrijke spil bij veel activiteiten in het dorp. Daarin levert zij  een bestuurlijke bijdrage, maar steekt ook graag de handen uit de mouwen.

Mevrouw Van der Heijden staat altijd vrijwilliger klaar om mee te denken en mee te doen. Dat wordt zeer gewaardeerd en daarom is zij vandaag door burgemeester Van Veen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties