Koninklijke Onderscheiding Rina Lucassen

Burgemeester Michiel van Veen van Gemert-Bakel reikte tijdens de Lintjesregen op woensdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw Rina Lucassen uit Bakel.

Mevrouw Lucassen zet zich al lange tijd in als penningmeester van Tennisvereniging De Sprenk in Bakel. Het ledenaantal groeide in de jaren flink en ook de jeugd wist mevrouw Lucassen te betrekken bij de Tennisvereniging. 

Met haar inzet voor Stichting Het Parochiehuis weet mevrouw Lucassen de haalbaarheid en betaalbaarheid van theater in Bakel te behouden. Vanuit het Parochiehuis worden voorstellingen georganiseerd en mevrouw Lucassen zorgt voor de communicatie hiervan en helpt achter de schermen mee tijdens voorstellingen.

In haar rol als bestuurslid van de KBO Bakel zorgt mevrouw Lucassen voor de ledenadministratie en geeft nieuwe leden een warm welkom. Ook organiseert mevrouw Lucassen themamiddagen en het zomerfeest.

Mevrouw Lucassen treedt niet snel op de voorgrond, maar is de stille kracht bij veel verenigingen in Bakel. Vandaag is zij daarom door burgemeester Van Veen benoemd

tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties