Koninklijke Onderscheiding Robert Wessels

Burgemeester Michiel van Veen van Gemert-Bakel reikte tijdens de Lintjesregen op woensdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Robert Wessels uit Gemert.

Meneer Wessels is al vele jaren zeer actief bij Zwemvereniging Hydra in Gemert. Naast zijn bestuurlijke rol wordt hij gezien als het gezicht van de vereniging. De Zwemvereniging is de afgelopen jaren flink gegroeid. Meneer Wessels was hierin een drijvende kracht.

Ook heeft meneer Wessels zich langdurig ingezet als vrijwilliger voor de Parochie in de begeleiding van ouders en kinderen die het vormsel deden.

Als niet-agrariër besteedt meneer Wessels veel van zijn tijd als bestuurslid van de ZLTO. Hij is initiatiefnemer van verschillende innovatieve projecten als het gescheiden inzamelen van landbouwplastic en snoeihout en om te zorgen voor goede huisvesting van seizoensarbeiders.

Meneer Wessels zet zich ook in als voorzitter van Buurtvereniging het Heidebloempje, waar hij verschillende activiteiten organiseert voor jong en oud. Niet voor niets is meneer Wessels vandaag door burgemeester Van Veen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Vredesconcert in de St. Janskerk 24 september 14:00 uur.

Commissievergadering 10, 11 en 12 oktober 19:30 uur.

Advertenties