Laatste week aanmelden ‘Kijk in de Wijk’ Gemert-Centrum 21 juni

Op dinsdagavond 21 juni vindt van 19.00 tot 20.30 uur de laatste ‘Kijk in de Wijk’ plaats, ditmaal in Gemert-Centrum. Aanmelden van onderwerpen kan deze week nog via gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk.

Tijdens een wandeling gaat de gemeente samen met inwoners naar plekken die interessant zijn, bijvoorbeeld omdat er iets verbeterd kan worden of omdat ze juist al een succes zijn. De route van die avond wordt samen met inwoners bepaald. Onderwerpen kunnen variëren van ideeën om een plein aantrekkelijker te maken, tot gedachtes over verkeer, groen en spelen.

Het gaat in de ontmoetingen niet om individuele meldingen, maar primair om onderwerpen die een hele (of groot deel van de) wijk aangaan, zoals leefbaarheid, veiligheid en toegankelijkheid van de buurt.

Aanmelden

Het aanmelden van onderwerpen voor de ‘Kijk in de Wijk’ kan nog tot en met zondag 12 juni via bovenstaande link. Mailen kan ook naar kijkindewijk@gemert-bakel.nl. Vermeld hierbij het onderwerp en de locatie die je wilt bespreken. We zijn ook telefonisch bereikbaar via (0492) 378 500.

Mocht je een idee of onderwerp hebben over een andere wijk van Gemert, dan kun je ons dat ook laten weten via bovenstaande contactgegevens. We kijken dan of we die onderwerpen op een later tijdstip kunnen behandelen.

Laatste ontmoetingen

In september vinden de laatste twee edities van ‘Kijk in de Wijk’ plaats in Handel en Milheeze. Informatie daarover volgt.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties