Molenbroekloop op zondag 2 april

Op zondag 2 april organiseert GAC de jaarlijkse Molenbroekloop. Deze stratenloop door de wijken Molenbroek en Doonheide in Gemert, met een extra lus langs de rondweg, kent drie afstanden; 5, 10 of 15 km.

Ook dit jaar organiseert GAC tevens een wandeltocht van 5 of 10 kilometer. Wandelaars kunnen tussen 9:00 en 10:15 uur starten met hun wandeltocht.
De verkeersmaatregelen die op 2 april worden getroffen zijn

  • De Predikant Swildensstraat wordt tussen 10.45 en 12.30 uur afgesloten voor het doorgaand verkeer. Wel kan men nog van Fitland naar de Lodderdijk rijden en weer terug.
  • Via aanwijzingen van de verkeersregelaars kunt u vanaf de Mgr. den Dubbeldenstraat richting het sportpark Molenbroek rijden. Beter is het om via de Pastoor Santfoortstraat en de Pastoor Gautiusstraat te rijden. 
  • Van 10:45 tot 12:30 uur is het fietspad naast de Lodderdijk, vanuit Handel richting Gemert, afgesloten. Fietsers wordt verzocht het fietspad aan de andere zijde te gebruiken
  • Van 11.00 tot 12.30 uur zijn Heipad, Pinksterlelie en het stuk Lieverman tussen Paaslelie en Lieverman (langs het water) afgesloten
  • Wij vragen u de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen, zodat eenieder zo min mogelijk last van elkaar heeft.

Alle informatie is te vinden op www.gacgemert.nl.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties