Nederlands Kampioenschap fietscross voor Clubs in Raalte

In Raalte, waar op zondag 26 maart het Nederlands Kampioenschap fietscross voor Clubs (NKC) werd verreden, was het Talent BMX Team uit Handel met zes deelnemers aanwezig. Zeven leden hadden hiervoor ingeschreven maar Pieter van Lankveld uit Boekel moest zich wegens ziekte afmelden.

Vier leden van het team wisten de grote finale te halen. Sam Meijer uit Boekel (Boys 12 jaar) wist te eindigen op een mooie derde plek. Sven Pennings uit Veghel (Boys 14 jaar) en het nieuwe lid Bas Verhagen uit St.Oedenrode (Sportklasse 17/14 jaar) bereikten beiden een zeer verdiende plek in de grote finale. Sven werd in de finale tweede. Bas werd in de finale tweede. Ook het nieuwe lid Julie van den Ham uit Venlo (Girls 11/12 jaar) bereikte deze grote finale maar helaas werd zij 30 meter voor de finish van haar fiets gereden. De gebroeders Finn (Boys 15/16 jaar) en Jur van Brussel (Boys 13 jaar) uit Handel moesten het in hun klasse voor gezien houden na respectievelijk de kwartfinale en de halve finale.

Ondanks het kleine aantal deelnemers bereikte het Talent BMX Team toch een heel verdienstelijke 21e plaats van de 50 ingeschreven verenigingen.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 27 en 28 februari 19:30 uur.

Raadsvergadering 14 maart 19:30 uur.

Advertenties