Niels Fleuren tekent bij VV Gemert

De selectie van vv Gemert wordt per direct versterkt met Niels Fleuren. De voormalige prof (36) komt tussentijds over van tweede-divisionist De Treffers en begint dinsdagavond met de zwartwitten aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Niels Fleuren, die voor een half jaar heeft getekend op sportpark Molenbroek, is voor de voetbalvolgers een bekende naam. Als jong manneke begon hij met voetballen bij Vitesse’08 in zijn woonplaats Gennep. Daar werd hij al snel opgepikt door VVV, waar hij de hele jeugdopleiding doorliep en uiteindelijk dertien jaar in het vaandelteam speelde.

De Technische Commissie van vv Gemert vroeg hem onlangs om in Gemert te komen voetballen. De situatie van de Gemertse hoofdmacht is genoegzaam bekend. Afgelopen zomer onderging de selectie een gedwongen metamorfose. Zo namen onder meer vijf vaste basisspelers afscheid. De vernieuwde groep kreeg vervolgens sinds augustus te maken met veel tegenslag; langdurige blessures van belangrijke spelers en een tussentijds vertrek van twee andere.

Bij Gemert wacht Niels een mooie uitdaging voor de tweede seizoenshelft.

Bron: VV Gemert

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 20, 21 en 22 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 29 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 6 juli 19:30 uur.

Raadsvergadering 13 juli 16:00 uur.

Advertenties