Nooit Gedacht wereldkampioen WMC Kerkrade

In februari 1987 heeft Jacqueline Verhofstad het initiatief genomen om muziek te gaan maken met mensen met een functiebeperking op het verstandelijk vlak. Dat werd ‘Nooit Gedacht’. De drumband van ‘Nooit Gedacht’ repeteert iedere zaterdag en ook vinden er wekelijks individuele keyboard-, accordeon-, zang- en gitaarlessen plaats. Ongeveer een keer per 2 maanden, repeteren alle muzikanten in het Groot Orkest. Dit is evenals de optredens al vaak een feest op zich. De muzikanten genieten ontzettend van het musiceren.

Op donderdagochtend 14 juli is ‘Nooit Gedacht’ met een volle touringcar richting Kerkrade gereisd, waar zowel de drumband als het Groot Orkest van ‘Nooit Gedacht’ o.l.v. Jacqueline Verhofstad heeft deelgenomen aan de Paramusicadag van het WMC (World Music Contest) te Kerkrade.

Zij hebben er met zijn allen een superdag van gemaakt en de muzikanten hebben op de top van hun kunnen gepresteerd. Dat resulteerde dus in een 1e prijs met lof van de jury. Een topprestatie!

Heel veel dank gaat naar alle vrijwilligers, zonder hen zou dit allemaal niet te realiseren zijn en een speciaal woord van dank aan de sjouwers en bouwers van ‘Nooit Gedacht’. Zij zijn altijd uren in de weer om elk optreden voor “Nooit Gedacht’ tot een succes te maken.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 27 en 28 februari 19:30 uur.

Raadsvergadering 14 maart 19:30 uur.

Advertenties