Nutsvoorzieningen appartementen Julianastraat aangelegd

Vandaag, 9 juli 2024, worden de nutsaansluitingen voor het appartementengebouw in de Julianastraat aangelegd. Door de veel te late start van de nutspartijen is het niet meer mogelijk om de wooneenheden nog voor de bouwvak te verhuren. Goed Wonen streeft er wel naar om het openbare gebied (bestratingen/trottoir) aan voorzijde van het gebouw zoveel mogelijk gereed te hebben.

Inmiddels zijn alle kandidaten voor de 7 wooneenheden bekend. Bovenwoningen zijn leeftijdscategorie 18 jaar (3x) en ouder, benedenwoningen (4x) zijn leeftijdscategorie 65 jaar en ouder.

Er was vanmiddag (dus dinsdag 9 juli) een kijkmoment gepland, waarbij omwonenden een kijkje konden nemen in de nieuwe appartementen.

Tijdens de bouwvakperiode (19-07 tm 11-08-24) zijn het terrein en het gebouw veilig afgesloten door bouwhekken. Er worden in deze periode geen werkzaamheden uitgevoerd.

Goed Wonen verwacht de sleutels eind augustus, begin september 2024 uit te geven. Men verzoekt de toekomstige bewoners vriendelijk om de eigen auto op het achterterrein te parkeren. Dit achterterrein is vooralsnog niet afgesloten met een poort.

Info: Stichting Goed Wonen

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties