Omroep Centraal TV laat u uitgebreid aan bod komen

Op onze nieuwjaarsbijeenkomst memoreerde Arno Maas, vroeger lid van Omroep Centraal en nu lid van de Programmaraad, wat Omroep Centraal TV het afgelopen jaar aan aantallen items op de website heeft gezet.  Aangezien ons streven is alle kerkdorpen van de gemeente Gemert-Bakel aan bod te laten komen had hij dat voor ons op een rijtje gezet.

Het dorp Bakel is met 44 items te zien geweest, De Mortel met 6 onderwerpen, De Rips is 12 keer te zien geweest, Elsendorp 6 keer, Gemert staat met 152 items aan de top, Handel was er 13 keer bij, Milheeze 6 keer en verder hadden we 6 keer een item van buiten Gemert-Bakel. Al met al gaat het hier om ruim 97 uur zendtijd en als u weet dat elke minuut zendtijd een uur werk voor onze vrijwilligers betekent, dan weet u dat er een hoop werk verzet is.

De programmaraad is onafhankelijk en houdt in de gaten dat wij in de hele gemeente voldoende tijd besteden aan cultuur, natuur en maatschappij. Daarom had de heer Maas ook een verdeling gemaakt over de onderwerpen in deze zenduren. Hier kwam hij tot 3 onderwerpen over bedrijven, 75 onderwerpen over cultuur, 4 onderwerpen over goede doelen, 12 onderwerpen over heemkunde, 12 onderwerpen over jeugd en jongeren, 2 onderwerpen over het kasteel, 8 onderwerpen over kerk en religie, 5 onderwerpen over onderscheidingen, 73 onderwerpen over de maatschappij, 10 onderwerpen over de natuur, 7 onderwerpen over de omroep, 28 onderwerpen over de politiek en 34 onderwerpen over de sport.

Als u nu vindt dat uw dorp wat vaker aan bod zou mogen komen, laat ons dan weten wat er bij jullie gebeurt, op het adres redactie@omroepcentraal.tv  Let erop dat u het niet naar .nl stuurt maar naar .tv anders komt het niet goed aan.

En als er iemand denkt: ‘daaraan wil ik wel meewerken’, laat het ons dan ook weten, want een paar extra medewerkers zouden wij graag verwelkomen.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 27 en 28 februari 19:30 uur.

Raadsvergadering 14 maart 19:30 uur.

Advertenties