Presentatie Talent BMX Team

Op zaterdagmiddag 4 maart vond in Handel de presentatie plaats van het Talent BMX Team. Het team bestaat in 2023 uit zeven actieve rijders met als teamleider Harm van Brussel.

Na een woordje van Harm werden de fietsen, kleding, helmen, handschoenen etc. uitgereikt aan de leden zodat zij ook dit jaar weer in optima forma aan de start verschijnen. Dit alles zou niet kunnen gebeuren zonder de steun die het team van de sponsors ondervindt en wij bedanken deze hiervoor heel  hartelijk.

In het nieuwe fietscrossseizoen zullen er in Nederland acht afdelingswedstrijden en acht topcompetitie wedstrijden georganiseerd worden. Bovendien wordt op 26 maart het Nederlands Kampioenschap voor clubs gehouden in Raalte. Verder zijn er nog diverse andere wedstrijden zoals de 3-Nationscup (Nederland-België-Duitsland), het Europees kampioenschap in Frankrijk (Besançon) en het Wereldkampioenschap in Schotland (Glasgow).

 ’s Avonds vond in Handel het teamfeest plaats waar rijders, ouders, kinderen en sponsors aanwezig waren die er met z’n allen een heel gezellig feest van gemaakt hadden waarbij ook de inwendige mens zeker niet werd vergeten.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties