Reconstructie Vondellaan begint

Op 1 maart wordt gestart met de 1e fase, dit is het gedeelte vanaf de rotonde Kruiseind / Haageijk tot en met de rotonde Willem de Haasstraat / Muziekschool. De exacte planning van de werkzaamheden en fases hierna is nog niet bekend. Deze wordt in de komende weken pas bekend.

Op een aantal wegen treffen we aanvullende maatregelen om het verkeer te sturen.

Deel

De verbinding tussen de Boekelseweg en het Kruiseind over Deel wordt afgesloten voor doorgaand (auto)verkeer. Tussen de kruising met Den Elding en de kruising met de Louis Couperusstraat wordt de weg afgesloten voor (vracht)auto’s. Fietsers kunnen er uiteraard wel door. Deze maatregel is nodig om het sluipverkeer te weren uit Deel en de noordwest hoek van Gemert.

Haageijk

Tijdens de afsluiting van de eerste fase, maart en april, is de Haageijk tijdelijk eenrichtingsverkeer. Om het verkeer door het centrum van Gemert en door de Molenstraat te beperken is het alleen mogelijk om vanuit de Molenstraat door de Haageijk te rijden. Komende vanaf de rotonde Kruiseind / Haageijk is het voor gemotoriseerd verkeer niet mogelijk om de Haageijk in te rijden.

Predikant Swildensstraat / KC Samenstroom

In de Predikant Swildensstraat ter hoogte van de KindCentrum Samenstroom plaatsen we attentieborden om automobilisten te wijzen op hun snelheid en de aanwezigheid van de school en het sportpark.

Nadere info over de werkzaamheden aan de Vondellaan kunt u vinden op https://www.gemert-bakel.nl/vondellaan-gemert

Bron: Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties